tag:blogger.com,1999:blog-9002982757384048627.post957088995789723599..comments2023-11-11T08:54:36.752+01:00Comments on Ocean do szklanki: O fotografowaniu żywności.Matbazahttp://www.blogger.com/profile/03460725296166026972noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-9002982757384048627.post-23673342266929183462016-02-18T05:32:14.896+01:002016-02-18T05:32:14.896+01:00Z jajkami tak jak piszesz te najświeższe najciężej...Z jajkami tak jak piszesz te najświeższe najciężej obrac. :-)ciaparahttps://www.blogger.com/profile/18041232532882300175noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9002982757384048627.post-41554791269509431082014-04-11T21:03:49.752+02:002014-04-11T21:03:49.752+02:00Z jajkami jest dokładnie tak jak piszesz. Świeże o...Z jajkami jest dokładnie tak jak piszesz. Świeże obiera się tragicznie, Połowa białka zostaje na skorupce i jajko wygląda potem jak pokiereszowana powierzchnia księżyca. Wiem o tym już od dawna, też od babci, która ma kury. ;))<br /><br />Pozdrawiam,<br />AlicjaAluchabubuchahttps://www.blogger.com/profile/04989204465646608429noreply@blogger.com